flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформує прес-служба Володарського районного суду Київської області

06 листопада 2019, 13:50

Інформує прес-служба Володарського районного суду Київської області

 

У вільному доступі в мережі Інтернет міститься інформація  щодо  події , яка сталася 29.10.2019 року на території Володарського району Київської області, зокрема, незаконного полювання у мисливських угіддях ТОВ «Гран Мисливство», в результаті якого було вбито трьох оленів.

На разі триває досудове розслідування по даному факту інформація була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань Володарським ВП Сквирського ВП ГУНП в Київській області.

В межах даного кримінального провадження до суду зверталися слідчі Володарського ВП із відповідними клопотаннями, які були повністю задоволені слідчим суддею. Одночасно слід мати на увазі, що судом здійснюється розгляд матеріалів, які надходять від органів досудового розслідування та інших сторін кримінального провадження. Натомість суд позбавлений процесуальної можливості проводити певні розшукові та слідчі дії.

На разі прес-служба Володарського районного суду Київської області просить утриматись від коментарів, які містять сумніви у компетентності суду та не поширювати інформацію, що не відповідає дійсності.  У разі необхідності та за потреби отримати достовірну та правдиву інформацію, просимо звертатися безпосередньо до Володарського районного суду Київської області або на офіційний веб-сайт за адресою: https://vl.ko.court.gov.ua/sud1010/ .

 

 

Прес-служба Володарського районного суду Київської області