flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до Володарського районного суду Київської області Музики Лариси Андріївни

20 лютого 2018, 12:38

Оголошення про виклик до Володарського районного суду Київської області Музики Лариси Андріївни

 

В провадженні Володарського районного суду Київської області перебуває  цивільна справа № 364/103/18  провадження № 2/364/84/18 за позовом Публічного акціонерного товариства КБ « ПриватБанк» до Музики Лариси Андріївни про стягнення заборгованості, повторне підготовче судове засідання  відбудеться  12.03.2018 року о 10 год. 30 хв.

На зазначену дату  викликається відповідач --  Музика Лариса Андріївна, адреса: вул.Леніна ( Героїв Небесної Сотні ),17, с.Рогізна, Володарського району, Київської області  ( вул.Центральна,90, с.Городище Пустоварівське, Володарського району, Київської області)  явка до суду є обов’язковою.

Відповідач наділений правами і обов’язками, передбаченими ст.43 ЦПК України та має право подати відзив на позов, в порядку, визначеному  ст.178 ЦПК України.

Інформацію щодо справи учасники справи можуть отримати на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за посиланням  http://vl.ko.court.gov.ua/sud1010/  з зазначенням індивідуального номеру провадження.

У випадку неявки в судове засідання – справа буде розглянута за відсутності відповідача, на підставі наявних у ній даних та доказів.

 

 

 

 

Суддя Володарського районного суду

Київської області                                                                                        Г.Л.Моргун