flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про розгляд цивільної справи № 364/600/19 про визнання Заболотної Ірини Володимирівни такою, що втратила право користування житловим приміщенням.

13 червня 2019, 14:33

Повідомлення

 про розгляд цивільної справи  № 364/600/19 про  визнання Заболотної Ірини Володимирівни  такою, що втратила право користування житловим приміщенням.

 

Володарський районний суд Київської області  повідомляє, що  відкрито провадження у справі за позовом  Заболотного Віктора Івановича до  Заболотної Ірини Володимирівни про  визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням.

Дану цивільну справу визнано малозначною та призначено справу у спрощеному позовному провадженні до судового розгляду, без  виклику сторін, в приміщенні Володарського районного суду Київської області, зал № 1,  на  08.07.2019 року о  11 годині 00 хвилин.

Відповідач може подати протягом п’ятнадцяти днів з моменту отримання копії ухвали про відкриття провадження у справі в порядку спрощеного позовного провадження письмову заяву із запереченнями проти розгляду справи у порядку спрощеного провадження та відзив на позовну заяву, який  подається протягом п’ятнадцяти днів із дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі.

Інформацію щодо справи учасники справи можуть отримати на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за посиланням  http://vl.ko.court.gov.ua/sud1010/  з зазначенням індивідуального номеру провадження або отримати  копію рішення безпосередньо у приміщенні суду за адресою: вул. Миру, 25, смт Володарка, Київської області, 09301.

 

Суддя

Володарського районного суду                                                    Г.Л. Моргун

Київської області