flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ПІДСУМКИ ПРОВЕДЕННОГО ЗАХОДУ "ДНЯ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ"

12 грудня 2011, 10:49

 

          09 грудня  2011 року в Володарському районному суді Київської області вперше за всю історію суду було проведено захід «День відкритих дверей суду».

Тема заходу:

«ВІДКРИТІСТЬ СУДУ – КРОК НАЗУСТРІЧ ГРОМАДСЬКОСТІ»

            Про проведення даного заходу судом проінформовано громадськість шляхом розмішення оголошення на дошці оголошень суду, також запрошення були передані до загальноосвітніх шкіл смт Володарка та Володарського району.

До нас завітали учні 11 класу Володарського ліцею в кількості 10 учнів з класним керівником та учні 10-11 класів Володарської  загальноосвітньої школи №1, №2 в кількості 12 учнів з класним керівником. Також у проведенні заходу прийняли участь учні Завадівської загальноосвітньої школи та Пархомівської загальноосвітньої школи в кількості 20 учнів.

Розпочався захід з екскурсії по суду. Учні відвідали зали судових засідань, кімнату для утримання підсудних, які знаходяться під вартою, робочі кабінети канцелярії суду.

Ознайомилися з роботою канцелярії, де присутні дізналися про реєстрацію, рух документів, що надходять до суду, порядок роботи з комп’ютерною програмою «Документообіг загальних судів».

Оскільки 20 листопада кожного року всі люди світу відзначають як День захисту прав дитини нами була розроблена "Пам’ятка для відвідувачів місцевого загального суду", яка була вручена дітям.

За підсумками проведеного заходу перед учнями виступили керівник апарату суду Павлюк А.В., заступник керівника апарату суду Макарівська Т.М. та відповіли на всі поставлені запитання.

 

ВИСЛОВЛЮЄМО ПОДЯКУ ВСІМ УЧАСНИКАМ ЗАХОДУ !