flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підсумки проведеного заходу "Дня відкритих дверей"

15 лютого 2012, 09:01

  

 

Підсумки проведеного заходу

           

13 лютого 2012 року став особливим днем в суді!

Нам вдалося!

Такий захід проведено вдруге з початку існування суду і за ініціативи Державної судової адміністрації України та територіального управління Державної судової адміністрації України в Київській області.

         Всім, з ким ми спілкувалися напередодні було цікаво «День відкритих дверей в суді», як це?

         Цьому передувала клопітка робота (оповіщення, мотивація, збір інформації, наміри, бажання відвідувачів і т.д.).

       Про проведення даного заходу судом проінформовано громадськість шляхом розміщення оголошення на офіційному веб-сайті суду, дошці оголошень суду, також запрошення були передані до загальноосвітніх шкіл смт Володарка, служби в справах дітей Володарської районної державної адміністрації .

         Ми не боялися цього дня, бо все було сплановано і всі працівники, як одна команда, реагували на непередбачені зміни в програмі.

Які всі були молодці!

         Нас відвідали учні старших класів шкіл смт Володарка. Був супровід дітей  вчителями, яким самим було цікаво на заході і які також розширили свою уяву про роль суду і його роботу.

         Була показана робота районного суду, зали судових засідань, де всі охочі змогли сфотографуватися, побувати на відкритому судовому засіданні при розгляді кримінальної справи про обвинувачення неповнолітніх осіб.

         Для того, щоб учні знали про свої права в суді, їм були вручені брошурки «Права дитини» та «Пам’ятка для відвідувачів суду».

         За підсумками проведеного заходу перед учнями виступила та відповіла на всі поставлені запитання керівник апарату. Вказаний захід тривав більше трьох годин.

 

Висловлюємо подяку всім учасникам заходу !

 

Адміністрація суду!