flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Семінар-презентація “Протидія насильству стосовно жінок та домашньому насильству”

07 березня 2024, 09:18
5 березня 2024 року відбувся семінар-презентація чергового онлайн-курсу на навчальній платформі Ради Європи HELP “Протидія насильству стосовно жінок та домашньому насильству” для суддів, прокурорів та адвокатів, який реалізується в рамках проєкту Ради Європи “Боротьба з насильством стосовно жінок в Україні – Етап II” (COVAW-II). Детальніше за посиланнями:
 
Нагадаємо, HELP – навчальна платформа в галузі прав людини й один із найкращих дистанційних ресурсів. Європейська програма з навчання у сфері прав людини для представників юридичних професій (HELP) підтримує держав-членів Ради Європи (РЄ) в імплементації Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ) на національному рівні. Ця програма реалізується шляхом підвищення потенціалу суддів, адвокатів та прокурорів у всіх 47 державах-членах у застосуванні ЄКПЛ в їхній повсякденній роботі. Програма HELP спрямована на надання високоякісних і індивідуалізованих інструментів навчання для всіх європейських юристів:
Національна школа суддів України співпрацює з Проєктом Ради Європи “HELP (Освіта в галузі прав людини для юристів) для України зокрема під час війни”: