flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Держсанепідслужба затвердила показники безпечності та якості харчових продуктів

10 лютого 2014, 08:33
 Державна санітарно-епідеміологічна служба України
Постанова
"Про реалізацію статей 6, 44 та 46 Закону України "Про безпечність та якість харчових продуктів""
від 30.12.2013 N 28
 
      З метою виконання вимог ст. 6, 44 та 46 Закону "Про безпечність та якість харчових продуктів" Держсанепідслужба постановою від 30.12.2013 N 28затвердила:
       Перелік харчових продуктів, які звичайно представляють високий та низький ризик для здоров'я людей;
             Критерії для складання програми вибіркового санітарного контролю харчових продуктів;
             Постанова набрала чинності з 1 січня 2014 року
 
                               
Всеукраїнська мережа ЛIГА:ЗАКОН

www.ligazakon.ua