flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про ухвалення заочного рішення у справі № 364/897/23

15 січня 2024, 13:56

Повідомлення про ухвалення заочного рішення

у справі  № 364/897/23

 

Володарський районний суд Київської області повідомляє, що  15.01.2024, розглянув цивільну справу № 364/897/23 за правилами спрощеного позовного провадження на підставі наявних у суду матеріалів, без фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу з постановленням заочного рішення, проти чого не заперечував позивач, що відповідає положенням ст. 280 ЦПК України.

Позовні вимоги Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Європейська агенція з повернення боргів» до Саганець Зульфії Осетівни про стягнення заборгованості за кредитним договором - задоволено. Стягнуто з Саганець Зульфії Осетівни, заборгованість за договором про надання споживчого кредиту з можливістю відкриття карткового рахунку на суму – 10105,00 гривень, а також витрати по сплаті судового збору у розмірі 2684,00 грн , всього 12789 ( дванадцять тисяч сімсот вісімдесят чотири) гривні.

Заочне рішення може бути переглянуте судом, що його ухвалив, за письмовою заявою відповідача. Заяву про перегляд заочного рішення може бути подано протягом тридцяти днів з дня його проголошення. Учасник справи, якому повне заочне рішення суду не було вручене у день його проголошення, має право на поновлення пропущеного строку на подання заяви про його перегляд - якщо така заява подана протягом двадцяти днів з дня вручення йому повного заочного рішення суду. Строк на подання заяви про перегляд заочного рішення може бути також поновлений в разі пропуску з інших поважних причин Заочне рішення набирає законної сили, якщо протягом строків, встановлених цим Кодексом, не подані заява про перегляд заочного рішення або апеляційна скарга, або якщо рішення залишено в силі за результатами апеляційного розгляду справи. Рішення може бути оскаржене до Київського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня складання повного судового рішення.

З текстом рішення можливо ознайомитись на сайті ЄДРСР або отримати  копію рішення безпосередньо у приміщенні суду за адресою: вул. Миру, 25, смт Володарка, Київської області.

Інформацію щодо справи учасники справи можуть отримати на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за посиланням  http://vl.ko.court.gov.ua/sud1010/  з зазначенням індивідуального номеру провадження.

 

 

Суддя

Володарського районного суду

Київської  області                                                                    Галина МОРГУН

 

15.01.2024