flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про результати розгляду справи №364/771/23 (провадження №2/364/18/24) Джері Олені Василівні

16 січня 2024, 15:21

ПОВІДОМЛЕННЯ

  про ухвалення
рішення суду у цивільній
справі № 364/771/23
(провадження № 2/364/18/24)

 

     Володарський районний суд Київської області повідомляє, що   рішенням суду від 16.01.2024 р. позов заступника керівника Білоцерківської окружної прокуратури в інтересах держави в особі: Головного управління Держгеокадастру у м. Києві та Київській області до Джері Олени Василівни про конфіскацію земельної ділянки - задоволено.

     Рішення може бути оскаржено до Київського апеляційного суду шляхом подачі апеляційної скарги протягом 30 днів з дня проголошення судового рішення. Учасник справи, якому копія повного судового рішення не була вручена в день його проголошення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом 30 днів з дня вручення йому копії повного судового рішення.

     Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

     З текстом рішення можна ознайомитися в Єдиному державному реєстрі судових рішень (http://reyestr.court.gov.ua) або шляхом отримання копії зазначеного  рішення суду у Володарському районному суді Київської області.

 

 

Суддя Володарського
районного суду Київської області

 

Ткаченко О.В.