flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про ухвалення рішення у справі №364/664/23

19 січня 2024, 14:35

Повідомлення про ухвалення рішення

у справі  №364/664/23

Володарський районний суд Київської області повідомляє, що  19.01.2024, розглянув цивільну справу № 364/664/23 за правилами спрощеного позовного провадження без виклику учасників судового розгляду, на підставі наявних у суду матеріалів, без фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу.

 

Позовні вимоги Харченка Анатолія Андрійовича до Товариства з обмеженою відповідальністю « ЕКО ФАНЖИ» код ЄДРПОУ 39638184 про припинення трудових відносин суд задовільнив.  Визнав припиненими з 18 липня 2023 року трудові відносини між Харченком Анатолієм Андрійовичем та Товариства з обмеженою відповідальністю « ЕКО ФАНЖИ» у зв`язку зі звільненням із займаної посади за власним бажанням на підставі частини першої статті 38 КЗпП України.

Стягнуто з Товариства з обмеженою відповідальністю « ЕКО ФАНЖИ»  на користь Харченка Анатолія Андрійовича, витрати, пов`язані зі сплатою судового збору.

 

Рішення може бути оскаржене до Київського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня складання повного судового рішення. Учасник справи, якому повне рішення не було вручене у день його проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження на рішення суду - якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

З текстом рішення можливо ознайомитись на сайті ЄДРСР або отримати  копію рішення безпосередньо у приміщенні суду за адресою: вул. Миру, 25, смт Володарка, Київської області.

Інформацію щодо справи учасники справи можуть отримати на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за посиланням  http://vl.ko.court.gov.ua/sud1010/  з зазначенням індивідуального номеру провадження.

 

Суддя

Володарського районного суду

Київської  області                                                                    Галина МОРГУН

19.01.2024