flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про результати розгляду справи №364/979/23 Лисака Івана Степановича

24 січня 2024, 11:07

ПОВІДОМЛЕННЯ

  про ухвалення
рішення суду у цивільній
справі № 364/979/23 (провадження № 2/364/52/24)

          Володарський районний суд Київської області повідомляє, що   рішенням суду від 24.01.2024 р. позов Акціонерного товариства «Універсал Банк» до Лисака Івана Степановича про стягнення заборгованості - задоволено.

          Апеляційна скарга на рішення суду подається учасниками справи протягом тридцяти днів з дня його проголошення безпосередньо до Київського апеляційного суду або через Володарський районний суд Київської області.

          Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

            З текстом рішення можна ознайомитися в Єдиному державному реєстрі судових рішень (http://reyestr.court.gov.ua) або шляхом отримання копії зазначеного  рішення суду у Володарському районному суді Київської області.

 

 

Суддя Володарського
районного суду Київської області

 

Ткаченко О.В.