flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про ухвалення заочного рішення суду у цивільній справі №364/590/24 Короленко Лесю Володимирівну

14 жовтня 2024, 14:50

ПОВІДОМЛЕННЯ

про ухвалення
заочного рішення суду у цивільній
справі № 364/590/24 (провадження № 2/364/321/24)

               Володарський районний суд Київської області повідомляє, що заочним рішенням суду від 14.10.2024 р. позов ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «КРЕДИТ-КАПІТАЛ» до Короленко Лесі Володимирівни про стягнення заборгованості за кредитним договором про стягнення заборгованості за кредитним договором - задоволено.

                Заочне рішення може бути переглянуте судом, що його ухвалив, за письмовою заявою відповідача, яка може бути подана протягом тридцяти днів з дня його проголошення. Учасник справи, якому повне заочне рішення суду не було вручене у день його проголошення, має право на поновлення пропущеного строку на подання заяви про його перегляд - якщо така заява подана протягом двадцяти днів з дня вручення йому повного заочного рішення суду.

                Рішення може бути оскаржене до Київського апеляційного суду шляхом подання апеляційної скарги протягом тридцяти днів з дня проголошення рішення.

                Заочне рішення набирає законної сили, якщо протягом строків, встановлених цим Кодексом, не подані заява про перегляд заочного рішення або апеляційна скарга, або якщо рішення залишено в силі за результатами апеляційного розгляду справи.

                З текстом заочного рішення можна ознайомитися в Єдиному державному реєстрі судових рішень (http://reyestr.court.gov.ua) або шляхом отримання копії зазначеного  рішення суду у Володарському районному суді Київської області.

 

              Суддя Володарського                                    

              районного суду

              Київської області                                                        О.В. ТКАЧЕНКО